Aanleg

Ook voor de aanleg van uw tuin bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om een tuin bij een zojuist opgeleverde nieuwbouwwoning of om een tuin waar u op uitgekeken bent, voor ons maakt dit geen verschil. Ook voor de aanleg van uw bedrijfstuin bent u bij ons aan het juiste adres.

In alle gevallen inventariseren we de specifieke situatie en bepalen we de bijbehorende werkwijze. Aan de hand van deze inventarisatie wordt onder andere bekeken welke machines in uw tuin ingezet kunnen worden. Door samenwerking met diverse ondernemingen kunnen we in iedere tuin de meest geschikte machines inzetten.

Wanneer u uw tuin door ons aan wilt laten leggen beginnen we met een gespecificeerde offerte. Op deze manier krijgt u een goede indruk van de totale kosten. Aan de hand van deze offerte kunt u er desgewenst voor kiezen om bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren. U kunt hierbij denken aan grondwerk, verwijderen reeds aanwezige materialen uit een bestaande tuin etc.

Voordat we starten met de aanleg zullen tevens uw wensen met betrekking tot eventuele tuinverlichting geïnventariseerd. In dit stadium kunnen dergelijke voorzieningen namelijk eenvoudig worden aangelegd.

Zodra al deze zaken in beeld gebracht zijn wordt uw tuin opgenomen in onze planning en kan gestart worden met de aanleg.

Bij de aanleg werken we met de juiste gereedschappen en de beste materialen zodat u gegarandeerd jaren plezier heeft van uw tuin.